Muğla Hamile Çekimi

Hamile Çekimleri

Derler ki, bebek ana rahmine düştüğü andan itibaren kadın anne olur. Anne olmak zaten her kadının hayalidir. Hamilelik haberinin alınmasından itibaren, evde bebek doğmuşçasına bir heyecan, bir sevinç yaşanır. İçinde bulunduğumuz anı ileride hatırlamak, geleceğe güzel bir anı bırakmak için ise fotoğraf çekimleri yapılır. Geçmişte bu çekimler bebek doğduktan sonra, anne odaya alındığında yapılıyordu. Ancak özellikle 2000’li yıllardan sonra hamile çekimleri ve doğum anının görüntülenmesi bir akım haline geldi. Ben de profesyonel cihazlarla hamile çekimlerini yaparak bu anın ölümsüz olmasına bir nezbe de olsa katkı sağlıyorum.

Bu anlamda zamanla kurslar açıldı ve doğum fotoğrafçılığı adı altında bir meslek iş kolları arasında yerini aldı. Bu gün bu iş en parlak dönemini yaşarak bir sektöre dönüşmüştür. Özellikle ilk gebeliğini yaşayan kadınlar bu anın ölümsüzleştirilmesi için muğla'da ve köyceğiz, ortacada hamile çekimleri yapıyorum.

Hamile Çekimleri İle Bu Anı Ölümsüzleştirin

Gebelik haberinin alınmasının ardından alışverişler başlar. Bu heyecan doğum yaklaştıkça büyür gider. Doğuma kısa bir zaman kala artık bir ritüel haline gelmiş olan baby shower partileri düzenlenir ve fotoğraf çekimleri yapılır. Ailelerin bebeğe henüz doğmadan verecekleri en güzel hediye bu fotoğraflardır. Çünkü herkes hiç olmazsa bebekliğine dair bir fotoğrafı olsun ister. Ancak hamilelikten doğuma kadar olan süreçte bebeğe bırakılan hediye bir masal kıvamındadır, tadından yenmez. Hele buna bir de yaş çekimleri eklenirse, adeta zamana yolculuk yapılır.

Hamile Çekimleri İçin En Doğru Zamana Karar Verin

En doğru zamanın 28. ile 32. hafta arasında olan süreç olduğunu düşünülmektedir. Ancak ikinci doğum ya da ikiz gebeliklerde bu süre daha önceye alınabilir. Dış mekan ya da stüdyoda çekimler gerçekleştirilebilir. Mahremiyeti olan fotoğraflarda mekan tercihi tamamen sizin elinizdedir. Fakat doğanın muhteşemliğinden yararlanmak bu tarz fotoğrafları daha çarpıcı hale getirmektedir. Bu nedenle en güzel yerleri bulup doğru ışıktan da yararlanarak anne adaylarının özel anlarının fotoğraflanmasını sağlıyorum.

Mekan, kıyafetler, kullanılacak aksesuarlar anne ve baba adayları tarafından belirlenir. Elinizde minik bir çift ayakkabı kadraja gülümserken hayal edin kendinizi, ne kadar sevimli değil mi? İnsanın içini ısıtan bu fotoğraflardan eminim ki herkes bir albümü olsun ister. Anne ve baba adayının kıyafet ve aksesuarları arasındaki uyum, hoş bir görüntü yakalamama yardımcı olur. Bu konuda da anne ve baba adayına en doğru uyumu yakalaması için yardımcı olmaya da çalışıyorum.

Çekimler Esnasında Dikkat Ettiğim Hususlar

Muğla Doğum Çekimleri ya da hamilelik sürecinde yapılan çekimlerde profesyonel bir doğum fotoğrafçısı olarak mahremiyete önem veriyorum. Fotoğrafların kalitesi en az sizler kadar benim için de önemli. İşini titizlikle yapan bir fotoğrafçı olarak hayatınızın en muazzam dakikalarını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ailelerin gözlerindeki mutluluğu gördüğümde, işime daha çok aşık oluyorum.

Ayrıca çekim esnasında annenin rahat ve mutlu olması her şeyden önce geliyor. Anneye zorlanacağı pozlar verdirmekten kaçınıyorum. Ailenin çekim esnasında huzursuz olmaması, ortaya güzel kareler çıkmasına yardımcı oluyor. Unutmadan, şayet siz de karede bebeğiniz olsun istiyorsanız, doktorunuzdan bebeğinizin son haline dair bir ultrason fotoğrafı isteyebilirsiniz.

Özetle bu serüveni yaşarken anı sepetinize bir anı ekleyerek yola ilk adımınızı atmak, bebeğinize kusursuz fotoğraflar hediye etmek istiyorsanız profesyonel bir fotoğrafçı ile iş birliğine gitmelisiniz. Geleceğe kocaman bir tebessüm bırakmak için, fotoğraflar iyi ki var!

Hamile fotoğraf çekimi hizmetleri için lütfen benimle iletişime geçiniz. Muğla ilinde Hamile Fotoğrafçısı olarak hizmet vermekteyim.

Etiketler : ,